Eline van Breugel

Eline van Breugel

eline van breugel advocaat verjaring

In januari 2018 ben ik begonnen bij LiebregtsLeistra Advocaten. Tegelijkertijd volgde ik de master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Voor mijn afstudeerscriptie heb ik de gevolgen van het inmiddels befaamde arrest van de Hoge Raad inzake schadevergoeding na verjaring onderzocht. Dit arrest is van belang in veel verjaringskwesties.

Ervaring

Als advocaat bij LiebregtsLeistra Advocaten behandel ik dagelijks verjaringsdossiers. Soms bestaat er tussen een gemeente en een bewoner onenigheid ten aanzien van een strook tuingrond van 10 m2, terwijl in een andere zaak onduidelijkheid bestaat tussen buren over de eigendom van een groot perceel landbouwgrond. Ieder geschil en iedere cliënt is uniek en dat maakt mijn werk zo interessant.

In verjaringsgeschillen spelen ook regelmatig andere vraagstukken een rol. Soms dient er een opstalrecht gevestigd te worden ten aanzien van kabels en leidingen die door de grond lopen die door verjaring is verkregen. In andere gevallen moeten er nieuwe afspraken gemaakt worden vanwege overbouw. Naast verjaring adviseren wij dan ook regelmatig over deze andere vastgoed  gerelateerde onderwerpen.

Op deze website delen wij informatie over verjaring zodat u inzicht krijgt in de verschillende juridische aspecten daarvan. Binnen het onderwerp verjaring gaan bijvoorbeeld veel juridische termen schuil die wij op een begrijpelijke manier proberen te onderscheiden van elkaar. Daarnaast is voor verjaring van belang wie welke handeling heeft verricht, zoals het plaatsen van een schutting.

Werkzaamheden

Ik werk voor alle partijen die in aanraking komen met verjaring of andere vastgoed gerelateerde kwesties. Dat kunnen overheden, ondernemers en particulieren zijn. Ik treed op als advocaat en daarmee tevens als adviseur, onderhandelaar of mediator. Bel of mail mij gerust eens om vrijblijvend over uw verjaringsvragen te sparren.